zwangerschapskalenderJe bent zwanger. Je lijf ontwikkelt zich in razend tempo. Ook je kleintje in je buik verandert en groeit met de dag. Op internet zoek je de verschillende ontwikkelingen op van het kindje in je buik. Of misschien heb je een boek gekocht waarin je elke week en elke maand kijkt hoe je kindje gegroeid is en wat er in jouw lichaam verandert.

Je zorgt goed voor jezelf om je kindje alle kansen te bieden. Je gaat naar de verloskundige, naar de echoscopist, laat bloed prikken en met een beetje pech moet je op controle in het ziekenhuis voor je suikerwaardes.

Zo in die eerste periode word je overstelpt met informatie en afspraken. Wanneer moet je je eigenlijk aanmelden bij de kraamzorg? Wanneer ga je een geboortekaartje uitzoeken? En als je niet getrouwd bent, hoe zit dat dan met het erkennen van het vaderschap?

Naarmate de zwangerschap vordert, groeit ook het aantal afspraken bij de verloskundige.

[divider_flat]

Een mooie zwangerschapskalender voor alle afspraken

Speciaal voor jou maakte ik deze zwangerschapskalender. Hierop kun je alle afspraken kwijt die je in deze periode maakt. Handig en overzichtelijk bij elkaar. Het ziet er ook nog eens mooi uit! Als je kindje geboren is, is deze kalender een prachtige aanwinst voor het baby-album.

Je krijgt de zwangerschapskalender samen met 10 x Stoer. Tien artikelen vol tips en verhalen over zwangerschap en stoere geboortekaartjes, wekelijks in je mailbox.

Schrijf je in en je ontvangt vandaag de zwangerschapskalender met het eerste artikel. Print de kalender uit en hang het op de koelkast. Of naast je weekplanner. Of bij de spiegel in de badkamer; ergens waar jij en je Lief vaak komen. Zo kunnen jullie precies zien wanneer je naar welke afspraak je gaat en welke dingen jullie nog moeten regelen.

10 x Stoer

[yks-mailchimp-list id=”334322cff2″ submit_text=”Ja, ik wil de kalender wel”]