babyLief zijn beste vriend is op bezoek. De arme schat is net vader geworden en moet alles nog een plekje geven.

Nou is Lief echt de liefste man van de wereld. Ook Beste Vriend is een schat. Ze dragen ons op handen. Maar ze vonden ons tijdens de bevallingen bij vlagen onredelijk. 

Een greep uit de collectie:

De vrouw van Beste Vriend beviel in het ziekenhuis. Toen Beste vriend de parkeerplaats opdraaide was ze woest dat hij drie prima, ruime parkeerplekken voorbij reed.  Beste Vriend stopte pal voor de voordeur van het ziekenhuis. Ze gromde hem nog toe dat ze best had kunnen lopen. – Waarna de vliezen braken en zij door haar man in een rolstoel gezet werd, in vliegende vaart naar de afdeling verloskunde. 

Ze schopte de onbeschofte verloskundige in haar ribben tijdens het toucheren omdat ze zei dat ik me niet zo moest aanstellen. – Dat had ze verdiend. Je zegt nooit tegen een barende vrouw dat zij zich niet moet aanstellen!

De vrouw van Beste Vriend hield het mondkapje van het lachgas heel stevig met beide handen vast. – Over haar lijk zou ze het teruggeven! De verpleegkundige liep langs het bed en draaide de kraan dicht waarna de zwangere een paar krachttermen de verloskamer inslingerde.

Beste vriend werd, niet heel vriendelijk, weggestuurd om zijn tanden te poetsen toen hij koffie dronk – De lucht maakte haar misselijk. Alle meegenomen etenswaar gooide ze daarna in de vuilnisbak.

Hoe voelt het om te bevallen?

Het is voor Lief en beste vriend van Lief moeilijk voor te stellen hoe het voelt, zo’n bevalling. En het is voor ons moeders ook moeilijk om uit te leggen. Als je zoveel pijn hebt, kun je dan nog wel redelijk zijn? Gelukkig kwam ik deze filmpjes tegen.

Wil je ooit aan je man uitleggen hoe het is om te bevallen, laat dan eerst onderstaande filmpjes eens zien!

Geen tijd voor beide filmpjes?

Scroll voor een samenvatting naar het tweede filmpje op 9.50 minuten! Enjoy!