Je kunt een kaartje bestellen door mij een e-mail te sturen met de kaart van jouw keuze of doorloop het bestelproces op de website. Het is fijn als je uitgerekende datum, de naam van je kindje en het aantal kaarten alvast meldt. Twijfel je, wil je dingen anders zien? Stuur me dan gerust een e-mail met je vragen.

Jazeker! Ik doe mijn uiterste best om de kaart vandaag af te maken. Het kan wel zijn dat de levertijd ietsje langer duurt. En natuurlijk van harte gefeliciteerd!
Dat hang helemaal af van wat jullie prettig vinden. Als je een kaart heel erg laat bestelt, dan kan het wel gebeuren dat er geen tijd  meer is voor de proefkaart. Om daar tijd genoeg voor te hebben is een bestelling rond week 34 wel fijn.
Natuurlijk stuur ik een proefkaartje.  Ik maak de kaart in overleg met jullie op, in het goede lettertype en lay out. Zo kun je echt beoordelen of de kaart is zoals jullie het willen. Het proefkaartje zit bij de prijs inbegrepen.
Natuurlijk. Ik maak de inlegvellen op in stijl van de geboortekaart en in overleg met jou.
Ja, ook sluitzegels zijn gewoon te bestellen. Er is keus uit veel verschillende ontwerpen maar wil je een kleine illustratie die voor jou een bijzondere betekenis heeft, dan kan dat natuurlijk ook.
De tekst op de kaarten wordt altijd opgemaakt en aangepast naar jullie wensen. Wil je een kraamvisite-tekstje of gedichtje op het kaartje zetten maar staat dit niet op het voorbeeldkaartje? Geen probleem! Lever alle teksten aan die je op jullie geboortekaartje wilt zien en Stoer Geboortekaartje zorgt voor een mooie verdeling en een goede lay out. Dit hoort bij de service!
Jazeker! Je hebt een kaartje op de site gezien wat je aanspreekt, maar waar je graag nog wat aanpassingen aan zou willen zien? Ook dat is mogelijk bij Stoer Geboortekaartje!

Bij aanpassingen kun je bijvoorbeeld denken aan het kaartje omzetten naar de kleuren van de babykamer, het formaat van het kaartje wijzigen of het toevoegen van oudere broertjes, zusjes en/of huisdieren.

Wil je een kaartje aan laten passen? Mail dan vrijblijvend voor een offerte

Jazeker! De meeste kaartjes op de site zijn 15 bij 15 cm of 15 bij 30 cm. In overleg zijn alle formaten mogelijk. Dus wil je een grotere kaart of misschien juist een heel klein schattig kaartje? Dat kan!

Wil je een ander formaat? Mail dan vrijblijvend voor een offerte.

Nee hoor! Je kunt voor een jongen en een meisje een apart kaartje bestellen of van 1 kaart een jongens- en een meisjes variant laten maken. Hiervoor worden geen extra kosten berekend, dit hoort bij de service. Als het kindje geboren is, wordt het juiste kaartje gedrukt.
Uiteraard! De verzendkosten naar het buitenland zijn alleen anders dan binnen Nederland. Voor de verzendkosten naar een specifieke bestemming kun je informatie opvragen via de e-mail.

Je woont in het buitenland, maar de geboortekaartjes moeten voornamelijk binnen Nederland verzonden worden? Dan kun je ook gebruik maken van de verzendservice van Stoer Geboortekaartje! Jij zorgt voor een bestand met alle adressen en Stoer Geboortekaartje zorgt voor de verzending van de kaartjes. Op deze manier voorkom je onnodig hoge verzendkosten en zijn de geboortekaartjes sneller op de plaats van bestemming. Wil je van de verzendservice gebruik maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Speciaal voor klanten in het buitenland waarbij de geboortekaartjes voornamelijk binnen Nederland verzonden moeten worden, heeft Stoer Geboortekaartje eenverzendservice! Jij zorgt voor een bestand met alle adressen en wij zorgen voor de verzending van de kaartjes. Op deze manier voorkom je onnodig hoge verzendkosten en zijn de geboortekaartjes sneller op de plaats van bestemming. Wil je van de verzendservice gebruik maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan
Sluitzegels zijn ronde stickers met een doorsnede van 3 centimeter waar je de envelop mee kunt dichtplakken. Hierdoor hoef je de enveloppen niet dicht te likken, maar zijn ze wel afgesloten wanneer ze in de brievenbus gedaan worden. Het dichtmaken van enveloppen wordt geadviseerd door TNT om het verlies van kaarten uit enveloppen tegen te gaan wanneer ze door het bezorgsysteem gaan. Bovendien wordt een sluitzegel passend bij het geboortekaartje geleverd, zodat de buitenzijde van de envelop opgevrolijkt wordt met een detail uit de illustratie van het geboortekaartje!

De beste manier om het juiste aantal te bestellen kaartjes te bepalen is door je adressenlijst te tellen en bij dat aantal 10 kaartjes op te tellen.
Wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 12 uur de geboortegegevens doorgeeft, ontvang je dezelfde dag een ontvangstbevestiging en worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. De kaartjes worden in de regel de volgende werkdag bezorgd. Zodra de kaartjes bij de vervoerder zijn ingeleverd, kan Stoer Geboortekaartje geen invloed meer uitoefenen op de levertijd.

Bovenstaande planning en levering van drukwerk is onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. In geval van feestdagen en vakantieperiode kan het zijn dat het langer duurt. Stoer Geboortekaartje houdt je altijd op de hoogte van de precieze levertermijn van jouw bestelling.

In het weekend en op feestdagen wordt er niet gedrukt. Wel kun je de geboorte van je baby op deze dagen melden, zodat de bestanden al wel drukklaar gemaakt kunnen worden. Op deze manier wordt ook de levertermijn bij geboortes in het weekend en op feestdagen zo kort mogelijk gehouden.

Jazeker, Stoer Geboortekaartje stuurt standaard de enveloppen van te voren naar je toe. Zo kun je op je gemak alvast adresseren.
Wil je ook de kleur van de envelop van het geboortekaartje laten spatten? Stoer Geboortekaartje heeft een wisselend assortiment van leuke patroontjes. Het papier van de zakjes is dunner dan van de enveloppen maar ik ken geen problemen bij verzending zoals scheuren of kreukels. Wel heb je adresstickers nodig. Weet je niet zeker welke envelop mooi bij het kaartje kleurt, dan kan Stoer Geboortekaartje je altijd adviseren welke kleur het beste bij jouw kaartje past.
De kaartjes worden standaard geleverd op Conquerer 400 grams. Dit is een witte, matte, stevige papiersoort. Zegt de papiernaam je niet zo veel en wil je het papier liever in het echt beoordelen? Dat kan natuurlijk ook! Vraag dan een modelkaartje aan
Standaard worden de enkelzijdige kaartjes op Conquerer 400 grams geleverd. Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs voor een papiersoort te kiezen met een zilveren spikkel.  De opengeslagen kaartjes worden op Olin smooth 300 grams gedrukt.

Heb je specifieke wensen wat betreft de papiersoort? Stuur dan gerust een e-mail met je verzoek.

Nee. Omdat elke drukker met andere machines en andere kleurinstellingen werkt, worden de kaartjes alleen bij de door Stoer Geboortekaartje gekozen drukker gedrukt. Op deze manier weet je zeker dat je bij aflevering een kaartje krijgt met kwaliteit.
De door jou verstrekte persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk en stellen Stoer Geboortekaartje in staat de kaart op te maken, de facturering te regelen en de artikelen bij je te bezorgen. De aan Stoer Geboortekaartje ter beschikking gestelde gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld. Voor modelkaarten worden alleen fictieve adressen en achternamen gebruikt. Op de website van Stoer Geboortekaartje worden alleen eventueel voornamen gebruikt als kaartnaam.
Helaas niet. Eventuele overgebleven exemplaren zijn alleen voor administratie van Stoer Geboortekaartje en worden vanwege de persoonlijke gegevens op de kaartjes niet naar derden verzonden.

Staat jouw vraag er niet bij?

Stuur me dan gerust een berichtje.

Bericht (zet hier ook bij om welk kaartje het gaat)

Je naam

Je e-mail adres

*Bevestig dat je GEEN spammer bent