Envelop voor geboortekaartje

Je hebt een superleuk geboortekaartje.

Prijzig? Jazeker.

Daarvoor krijg je een fantastische illustratie van een hele goede illustrator. Deze illustratie is op de groei gekocht. Misschien laat er er wel een canvas van drukken!

En omdat je van mooie details houdt stuur je het kaartje in stijl naar je familie en vrienden

Nee, geen gewone, gekleurde envelop. Iets wat opvalt, vrolijk en apart!

Je gaat voor een kadozakje met een leuk patroontje. Of juist een simpele bruine envelop, mooi bewerkt met witte pen, een knoopje en gekleurd touw.

Misschien kies je zelfs voor de ultieme Do It Yourself envelop, met de hand gevouwen van leuk scrapbook papier. Of van een oude landkaart. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Om je alvast op weg te helpen heb ik een pagina vol inspiratie voor je aangemaakt op Pinterest. Hier vind je voorbeelden van allerlei manieren waarop je jouw geboortekaartje in stijl kunt versturen. Van simpele oplossingen die met een klein beetje moeite al een fantastisch resultaat geven tot complete, over de top voorbeelden van prachtig versierde enveloppen (speciaal voor de zwangere vrouw die gék wordt van stilzitten en wel eens iets anders wil doen dan rompertjes strijken en plinten leggen).

En ssssssst, niet verder vertellen;

Wist je dat ook die standaard witte envelop is met een paar stukjes washi-tape (je weet wel, van dat leuke, gekleurde tape met allerlei grappige patroontjes) en mooie handgeschreven tekst al helemaal mooi te maken is?

Envelop geboortekaartjeenvelop geboortekaartje

[divider_flat][hr]

Heb je vragen over jouw geboortekaartje of de enveloppen die je wilt gebruiken? Ik help je graag.

Laat een berichtje achter in onderstaand contactvenster en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Bericht

Je naam

In welk kaartje heb je interesse?

Je e-mail adres

*Bevestig dat je GEEN spammer bent