Alles is geregeld voor de geboorte van jullie kindje. Jullie hebben het mooiste geboortekaartje uitgekozen, drukker, papier en enveloppen zijn afgesproken. Je maakt de babykamer klaar en richt het in. Daarbij reserveer je een mooi plekje op een plank of aan de muur voor het geboortekaartje.

Je geboortekaartje inlijsten: Vijf tips voor een zo mooi mogelijk resultaat.

Bestel extra kaarten

Ik raad je altijd aan een paar extra kaarten te bestellen. De drukpers opnieuw opstarten voor een extra, kleine oplage van een paar kaartjes is duur. En ik weet ook dat er altijd een achteroom Henry is, die je vergat een kaartje te sturen. Of een schoolvriendin, die je zomaar tegenkwam in de supermarkt en waar je nu weer zo leuk contact mee hebt. En dan heb je er natuurlijk ook een of twee nodig voor je eigen babyboek en de kinderkamer.

Je kunt je geboortekaartje laten inlijsten door een lijstenmaker maar je kunt het ook heel makkelijk zelf doen met een mooi, professioneel resultaat. Bij elke woonwinkel kun je al leuke lijsten voor weinig geld vinden. De lijsten die als voorbeeld dienen in dit blog zijn van de Ribba-serie van de Ikea.