Suzanne de Riet
Suzanne de RietEigenaar en illustrator
Moeder van drie, zeemansvrouw en rasoptimist. Schrijft ook leuk.
Houdt niet van op de foto gaan behalve met gekke bekken trekken. Voor deze foto is dus heel veel moeite gedaan :)

Tijdens mijn zwangerschappen kwam ik alleen maar hele zoete kaartjes tegen of een kaartje in stripvorm. Zónde! Hoe leuk is het om een kaart te kopen die je écht mooi vindt? Die je op wilt hangen in de babykamer?

Dat wilde ik. Dus maakte ik ze zelf.

Ik heb vaak intensief contact bij het maken van een kaartje. Ik mail veel met (meestal) de moeders, over the big picture maar ook over details zoals ”iets meer oranje”.

Bij Stoer Geboortekaartje ben je aan het goede adres voor geboortekaartjes met scherpe tandjes en nageltjes.

Hier vind je geen zachtroze en mierzoete geboortekaartjes. We hebben kaarten met een knipoog. Stoere geboortekaartjes die opvallen door de gekke karaktertjes en bijzonder materiaalgebruik.

Meet the team

Stoer Geboortekaartje heeft ook kaartjes van illustratoren Mieke Driessen, Irma van Osch en Renie Lamers. Als het kaartje wat jij uitgekozen hebt aan een van deze supergoeie illustratoren behoort, dan nemen zij verder contact met je op om je kaartje voor je af te maken. Zij zorgen er voor dat jullie met een tevreden gevoel terugkijken op het uitkiezen en vormgeven dan een prachtige geboortekaart.

Renie Lamers, Illustrator
Renie Lamers, Illustrator
Renie maakt mooi, serene en verstilde illustraties. Ze heeft een voorkeur voor grafisch werk en is een kei in zeefdrukken. De liefde voor gezeefdrukte illustraties zie je ook in haar handgetekende geboortekaarten terug.
Mieke Driessen, Illustrator
Mieke Driessen, Illustrator
Mieke zorgt voor de vrolijke noot in ons atelier. Altijd creatief en met de wildste ideeën maakt ze superleuke geboortekaarten van Foomps en andere gekke dieren.
Irma van Osch, Illustrator
Irma van Osch, Illustrator
Irma maakt lieve, illustratieve illustraties met een hele eigen stijl. Ze houdt van patronen en verschillende structuren.

Stoer Geboortekaartje houdt van groen

Omdat we zuinig moeten zijn met de natuur worden alle kaartjes van Stoer Geboortekaartje gedrukt op FSC papier. FSC is het keurmerk dat verantwoord bosbeheer stimuleert. Wij werken samen met drukkerij Boekhoven en met Peterprint.nl.