Je kunt een kaartje bestellen door mij een e-mail te sturen met de kaart van jouw keuze of doorloop het bestelproces op de website. Het is fijn als je uitgerekende datum, de naam van je kindje en het aantal kaarten alvast meldt. Twijfel je, wil je dingen anders zien? Stuur me dan gerust een e-mail met je vragen.

Jazeker! Ik doe mijn uiterste best om de kaart vandaag af te maken. Het kan wel zijn dat de levertijd ietsje langer duurt. En natuurlijk van harte gefeliciteerd!
Dat hang helemaal af van wat jullie prettig vinden. Als je een kaart heel erg laat bestelt, dan kan het wel gebeuren dat er geen tijd  meer is voor de proefkaart. Om daar tijd genoeg voor te hebben is een bestelling rond week 34 wel fijn.
Natuurlijk stuur ik een proefkaartje.  Ik maak de kaart in overleg met jullie op, in het goede lettertype en lay out. Zo kun je echt beoordelen of de kaart is zoals jullie het willen. Het proefkaartje zit bij de prijs inbegrepen.
Natuurlijk. Ik maak de inlegvellen op in stijl van de geboortekaart en in overleg met jou.
Ja, ook sluitzegels zijn gewoon te bestellen. Er is keus uit veel verschillende ontwerpen maar wil je een kleine illustratie die voor jou een bijzondere betekenis heeft, dan kan dat natuurlijk ook.
De tekst op de kaarten wordt altijd opgemaakt en aangepast naar jullie wensen. Wil je een kraamvisite-tekstje of gedichtje op het kaartje zetten maar staat dit niet op het voorbeeldkaartje? Geen probleem! Lever alle teksten aan die je op jullie geboortekaartje wilt zien en Stoer Geboortekaartje zorgt voor een mooie verdeling en een goede lay out. Dit hoort bij de service!
Jazeker! Je hebt een kaartje op de site gezien wat je aanspreekt, maar waar je graag nog wat aanpassingen aan zou willen zien? Ook dat is mogelijk bij Stoer Geboortekaartje!

Bij aanpassingen kun je bijvoorbeeld denken aan het kaartje omzetten naar de kleuren van de babykamer, het formaat van het kaartje wijzigen of het toevoegen van oudere broertjes, zusjes en/of huisdieren.

Wil je een kaartje aan laten passen? Mail dan vrijblijvend voor een offerte

Jazeker! De meeste kaartjes op de site zijn 15 bij 15 cm of 15 bij 30 cm. In overleg zijn alle formaten mogelijk. Dus wil je een grotere kaart of misschien juist een heel klein schattig kaartje? Dat kan!

Wil je een ander formaat? Mail dan vrijblijvend voor een offerte.

Nee hoor! Je kunt voor een jongen en een meisje een apart kaartje bestellen of van 1 kaart een jongens- en een meisjes vari