HomeGeboortekaartjes voor een derde of vierde kindje, waar vind je die?

Geboortekaartjes voor een derde of vierde kindje, waar vind je die?

stoere geboortekaartjes vierde kind De meeste websites en uitgeverijen voor geboortekaarten zijn gericht op het maken van kaarten voor 1 kindje. Maar er is ook een grote groep ouders die graag de broertjes en zusjes willen betrekken op het kaartje. Gewoon, omdat alle kinderen er bij horen. Of omdat dit ongeboren kindje broertjes of zusjes uit een samengesteld gezin heeft en je deze kinderen wilt laten zien dat zij allemaal onderdeel zijn van jullie gezin.

Alle kinderen in de geboortekaart hebben een eigen karakter

Het leukste is natuurlijk als je een kaart hebt waarin de kinderen allemaal een eigen karakter laat zien, net zoals alle kinderen in jouw gezin een eigen karakter hebben. De een ondeugend, de ander nieuwsgierig en een derde bedachtzaam en voorzichtig. Wat je niet wilt hebben is een figuurtje waarvan je kunt zien dat deze gekopieerd in de kaart is geplakt met, eventueel, een andere kleur kleding.

Geboortekaartjes met broertjes en zusjes? Vraag naar de mogelijkheden

detail-verschillende-karaktersStoer Geboortekaartje werkt hard aan de collectie kaarten voor grotere gezinnen. Alle geboortekaarten worden met de hand opgebouwd, waarbij ik rekening houd wordt met de plaatsing van meerdere kinderen in de kaart. Voor alle kinderen bedenk ik, terwijl ik ze maak, een eigen karakter en persoonlijkheid. Dat probeer ik in de tekening naar voren te laten komen. De een ondeugend, de ander een bedachtzaam en een derde lief of juist heel stoer. Momenteel bereiden we een piratenserie voor. Maar misschien heb jij nog goede ideeën voor een thema? Zo ja, laat me dat dan gerust weten.

Kan ik je helpen met jouw Stoere Geboortekaartje?

Zie je een kaart van Stoer Geboortekaartje wat je heel erg leuk vind, maar jij krijgt een vijfde kindje en op de kaart staan vier kinderen? Of heb je bijvoorbeeld een oudste dochter en is het grootste kindje op de kaart overduidelijk een jongetje? Stuur me dan gerust een berichtje. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen om jouw kaart aan te passen zodat het is zoals jij wilt!

Bericht

Je naam

Je e-mail adres

*Bevestig dat je GEEN spammer bent

Ander stoere geboortekaartjes voor grote gezinnen:

[woothemes_features limit="6" category="14"]

 

6 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stoer Geboortekaartje | tel: 06 400 25975 | Speelhuislaan 171, 4815 CD Breda