Je wilt je jongste telg natuurlijk hartelijk verwelkomen in het gezin. Met dit Stoer Geboortekaartje voor een vierde kind doe je dat in stijl. Dit leuke geboortekaartje tovert meteen een glimlach op het gezicht. Door de vele details blijft het leuk om naar te kijken.

Stoer Geboortekaartje vierde kind-bootjeStoer Geboortekaartje vierde kind

Aanpassingen aan uiterlijk

Alle kinderen op deze kaart hebben een eigen karakter. De haren en ogen kunnen aangepast worden, net als de kleur van de kleding. Zo kun jongetjes in meisjes veranderen en andersom. Ik maak dit geboortekaartje helemaal voor jouw gezin!

Wil je ook het karakter aanpassen, een kaartje volledig afgestemd op jouw kinderen, dat kan ook. Stuur me een berichtje en ik maak voor jou een offerte.

Let op de details

detail geboortekaartje bootSommige details zie je niet meteen op het kleine formaat, maar ze maken deze illustratie bij uitstek geschikt om ook op groot formaat af te drukken.

Hoe leuk is het om jouw kinderen terug te zien in dit kaartje en op een schilderij aan de muur?

Kijk hier voor de mogelijkheden om een digitaal bestand te bestellen bij ons.

Naam op het bootje

Dit geboortekaartje met bootje is te bestellen met een voorzijde zonder naam. Maar ik kan de naam ook in het bootje zetten zoals in bovenstaand voorbeeld. Dan wordt het helemaal op maat gemaakt voor de naam van jullie kleintje. Precies uitgelijnd met de ronding van de boot zodat het er heel natuurlijk uitziet.

De geboortekaarten bij Stoer Geboortekaartje krijgen altijd een lay out in overleg. Samen kijken we naar het lettertype en de plaatsing van de tekst. Dit doen we via e-mail. Ik stuur je een aantal voorbeelden toe, afgestemd op de kaart, jullie wensen en de tekst(en) die jullie graag op de kaart willen zien. Vervolgens verwerk ik jullie voorkeuren en eventuele wijzigingen in de definitieve lay out. Ook hier krijg je natuurlijk weer een voorbeeld van opgestuurd. Nadat we de opzet gemaakt hebben en deze via e-mail is goedgekeurd, is een proefdruk ook mogelijk.

Uiteraard kun je bij een aanschaf van een digitaal bestand kiezen voor een bootje met en zonder naam.

Heb je een vraag over een geboortekaartje voor een vierde kind?

Wil je deze graag bestellen maar er moet nog iets aangepast worden? Stuur me gerust een berichtje, ik help je graag!

Bericht

Je naam

In welk kaartje heb je interesse?

Je e-mail adres

*Bevestig dat je GEEN spammer bent