Je wilt de illustratie van jouw geboortekaartje ook voor andere producten gebruiken. Dat kan. Bij Stoer Geboortekaartje kun je het digitale bestand kopen als je een geboortekaartje bestelt.

Je kunt echter niet álleen een digitaal bestand kopen. Dit is altijd in combinatie met een fysiek kaartje.

Met het kopen van de digitale illustratie koop je een licentie voor persoonlijk gebruik. Wij vinden het heel erg leuk als een kindje van zijn monsterbordje eet of een monster-rompertje aanheeft. Maar de illustraties van Stoer Geboortekaartje zijn wel alleen voorbehouden aan het kindje (en broertjes en zusjes). Je mag geen producten verkopen aan derden met een illustratie van Stoer Geboortekaartje afgebeeld.  Stoer Geboortekaartje verkoopt ook geen licenties aan bedrijven.

Na betaling krijg je een pdf in hoge resolutie toegestuurd. Dit bestand is geschikt voor drukwerk in toepassingen van 15 x 15 cm tot 50 x50 cm (bij enkelzijdige kaarten). Bij verdere vergrotingen dient men rekening te houden met de resolutie van het bestand. Een illustratie kun je niet onbeperkt vergroten zonder dat het aan scherpte verliest. Heb je toch deze wensen, bijvoorbeeld bij een toepassing voor een behang of een groot canvas, neem dan voordat je het bestand koopt contact met mij op. Ik controleer voor je of dat met dit specifieke ontwerp mogelijk is.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag.