Digitaal bestand

Bij Stoer Geboortekaartje kun je het digitale bestand kopen van jouw gepersonaliseerde geboortekaartje. Zo kun je zelf nog veel meer maken met jouw illustratie. Denk aan naamstickers. Je kunt servies bedrukken, rompertjes, behang, een klok, meubels, en nog veel meer. Kijk maar eens hier voor inspiratie. De meeste mensen vinden het leuk om het geboortekaartje op canvas te laten drukken.

Het geboortekaartje op canvas aan de muur

Met onze illustraties is dat nog veel leuker. De kinderen op de geboortekaartjes worden aangepast zodat ze op jouw eigen kinderen lijken. Een simpele aanpassing zoals haarkleur, ogen en huidskleur zijn al bij de prijs inbegrepen. De grote broers en zussen herkennen zich straks dus ook in die vrolijke canvas aan de muur.

Kosten

Een digitaal bestand kost € 150,- . Een digitaal bestand wordt alleen verkocht als je ook een geboortekaartje afneemt. Je kunt een bestand bij een los geboortekaartje kopen. Wil je echter ook sluitzegels of afgeronde hoeken dan kan het voordelig zijn om voor Mooi en Meer te kiezen.

Voordeelpakket Mooi en Meer

Bij Mooi en Meer is het digitale bestand bij de prijs inbegrepen. Je krijgt dan 150 kaarten, sluitzegels en enveloppen én het digitale bestand voor € 469,-. Je bespaart € 20,- op een pakket van 125 kaartjes met sluitzegels en € 35,- op een pakket van 150 kaartjes met sluitzegels. Als extra bonus kun je ook nog eens meer aanpassingen laten maken. Zo kun je jullie huisdier bij laten tekenen. Of je dochter in haar lievelingsjurk en je zoon met zijn favoriete knuffel.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na betaling krijg je een .pdf en .jpg in hoge resolutie in je mailbox. Dit bestand is geschikt voor drukwerk van 15 x 15 cm tot zelfs 250 x 250 cm*.

*Niet alle kaartjes zijn geschikt voor een vergroting. De meest verkochte kaartjes zijn dit wel. Een illustratie kun je niet onbeperkt vergroten zonder dat het aan kwaliteit verliest. Informeer van te voren naar de maximale grootte van het kaartje van jullie keuze. Zo ben je verzekerd van een geboortekaartje op canvas die er mooi en scherp uitziet!

Er zijn nog voorwaarden…

Met het kopen van de digitale illustratie koop je een licentie voor persoonlijk gebruik. Wij vinden het heel erg leuk als jullie een Bosdieren-behang in de kinderkamer hebben hangen maar je mag het niet aanbieden aan een behang-print-fabriek. Je mag geen producten verkopen aan derden met een illustratie van Stoer Geboortekaartje afgebeeld.

Andersom belooft Stoer Geboortekaartje geen licenties te verkopen aan bedrijven. Zo kom jij ook jullie getekende gezin niet ineens tegen in de winkel of bij die stomme collega -die ook net een kindje kreeg- aan de muur.