Gefeliciteerd! Je bent zwanger van jullie derde kindje. Wist je dat je nu officieel bij de grote gezinnen hoort? Niet dat jou dat kan schelen natuurlijk. Maar je zoekt wel een geboortekaartje voor jouw kindje. Het liefst eentje waar de grote zussen of de grote broers ook mooi op staan. Helaas is dat is nog niet zo makkelijk. Als je zoekt bij Googles afbeeldingen op ‘geboortekaartje 3e kind’  krijg je niet echt wat je verwacht. Algemene, simpel getekende illustraties van poppetjes die je met moeite net iets meer dan stokpoppetjes kunt noemen.

Niet bij Stoer Geboortekaartje!

Aanpassingen van de geboortekaart zijn altijd mogelijk

De geboortekaarten die hier in de collectie staan zijn stuk voor stuk gedetailleerd getekend. Alle geboortekaarten voor een derde kindje zijn zo opgezet dat het uiterlijk van de kindjes op de kaart aangepast kan worden op jullie eigen kindjes.

Zie je een geboortekaartje met twee oudere meisjes en heb jij zelf een zoon en een dochter? Dan passen wij eventueel de kleding, huidskleur, de haarstijl en haarkleur en de kleur ogen aan omdat we willen dat jij een persoonlijke kaart krijgt. Zo is elke geboortekaart die hier de deur uit gaat ook echt uniek.

geboortekaartje 3e kind

Hoe gaat zo’n aanpassing voor een geboortekaartje 3e kind nou in zijn werk?

De illustraties van Stoer Geboortekaartje waarbij drie of meer kinderen te zien zijn, zijn opgebouwd uit verschillende elementen. Dat zie je aan de buitenkant van de kaart niet en ook niet in het eindresultaat. Maar daardoor kan ik heel makkelijk verschillende losse dingen aanpassen.

Ik kan bijvoorbeeld een kindje meer naar links of naar rechts schuiven. Of ik teken een andere kleur of er een ander plaatje op een kledingstuk. Ik kan haren weghalen en opnieuw tekenen en de kleur van de ogen heel makkelijk intekenen.

Is het dan een fluitje van een cent?

Nee, dat niet. Alle aanpassingen moeten zorgvuldig gebeuren omdat je anders foutjes gaat zien. Het is niet een kwestie van wat knopjes aan en uit zetten om van blond naar bruin haar te switchen. Maar omdat veel elementen los opgebouwd zijn kan ik dus dingen aanpassen zonder de hele kaart opnieuw te moeten tekenen.

“Ik heb bij jou een leuke geboortekaart gezien maar ik krijg een vierde, kun je dit aanpassen?”

Deze vraag komt wel eens voor als er een geboortekaartje 3e kind in de collectie staat maar de ouders krijgen een vierde kindje. Of je ziet een geboortekaartje met twee kinderen en jullie verwachten een tweeling. Een enkele keer – het komt niet zo vaak meer voor – krijg ik die vraag over een gezin met vijf kinderen. Als mijn agenda het toe laat teken in extra kinderen in maar het helpt natuurlijk als ik meer tijd heb. Kom daarom zo vroeg mogelijk met je verzoek, dan heb je meer kans dat ik zonder meerkosten de geboortekaart voor je aan kan passen. Als het even kan doe ik dat namelijk graag voor je, dan zet ik de nieuwe kaart ook weer in de collectie.

Het kosteloos extra intekenen geldt helaas niet voor huisdieren. Dat is vaak zo specifiek dat ik zo’n aanpassing niet in een collectie kan opnemen.

De illustratie met jouw kids aan de muur?

Ook dat kan gewoon, natuurlijk. Het digitale artwork is van een zo hoge kwaliteit dat je van de illustratie zelfs behang kunt laten maken. Je kunt het digitale bestand met de aanpassingen van jouw kinderen ook bestellen bij Stoer Geboortekaartje zodat een canvas gewoon bij jou aan de muur van de kinderkamer (of boven de bank) kan hangen. Wil je meer weten over een digitaal bestand dan kun je dat hier lezen.

Een handgeschilderd geboorteschilderij aan de muur?

Van de handgeschilderde, unieke geboortekaarten is er natuurlijk van elk ontwerp maar één origineel geboorteschilderij. Ook deze zijn te koop en kunnen bij jullie in huis hangen. Als het origineel nog beschikbaar is dan staat het aangegeven op de pagina. Wil je meer weten over hoe dat in zijn werk gaat dan kun je hier lezen wat er mogelijk is. Natuurlijk komt het ook wel eens voor dat je een illustratie ziet die er niet meer is. Wil je weten of ik een soortgelijk geboorteschilderij kan maken, stuur me dan gerust een berichtje en dan kijken we of ik iets in kan plannen.

Heb je een vraag?

Stuur me dan een berichtje. Ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Bericht

Je naam

In welk kaartje heb je interesse?

Je e-mail adres

*Bevestig dat je GEEN spammer bent