Gefeliciteerd! Je bent zwanger van jullie derde kindje. Wist je dat je nu officieel bij de grote gezinnen hoort? Niet dat jou dat kan schelen natuurlijk. Maar je zoekt wel een geboortekaartje voor jouw kindje. Het liefst eentje waar de grote zussen of de grote broers ook mooi op staan. Helaas is dat is nog niet zo makkelijk. Als je zoekt bij Googles afbeeldingen op ‘geboortekaartje 3e kind’  krijg je niet echt wat je verwacht. Algemene, simpel getekende illustraties van poppetjes die je met moeite net iets meer dan stokpoppetjes kunt noemen.

Niet bij Stoer Geboortekaartje!

Aanpassingen van de geboortekaart zijn altijd mogelijk

De geboortekaarten die hier in de collectie staan zijn stuk voor stuk gedetailleerd getekend. Alle geboortekaarten voor een derde kindje zijn zo opgezet dat het uiterlijk van de kindjes op de kaart aangepast kan worden op jullie eigen kindjes.

Zie je een geboortekaartje met twee oudere meisjes en heb jij zelf een zoon en een dochter? Dan passen wij eventueel de kleding, huidskleur, de haarstijl en haarkleur en de kleur ogen aan omdat we willen dat jij een persoonlijke kaart krijgt. Zo is elke geboortekaart die hier de deur uit gaat ook echt uniek.