De complimenten vliegen ons om de oren vanwege je kaartje. Dinsdag is het kaartje per post bij ons bezorgd en nog diezelfde middag op de bus gegaan.

Mensen genieten van het feit dat ze onze meiden herkennen (dat heb je dus uitstekend voor elkaar) en van de vrolijkheid die het kaartje uitstraalt. Het bootje heeft iets ondeugends omdat deze een gevouwen variant is. Erg leuk om dit van iedereen te horen. Ik was er nog niet aan toegekomen om je hierover te berichten.

Bij deze nogmaals onze dank voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat. We zullen onze kraamvisites wijzen op de cadeautjes die eventueel mogelijk zijn via je site.

Bas en Corinne
Super service, maatwerk, persoonlijk contact. Veel complimenten gekregen over kaartje. Kortom: stoergeboortekaartje is een absolute aanrader!
Marijn en Jelle
We zijn erg blij met het geboortekaartje dat Suzanne voor ons heeft gemaakt voor onze zoon Fynn. Broer en zus vonden het geweldig om ook op de kaart te staan. We hebben veel enthousiaste reacties gekregen. Het was fijn om met Suzanne samen te werken, altijd een snelle reactie en vlotte aanpassingen. Kortom wij zijn dik tevreden!
Ellis en Thijs
Snel, persoonlijk, op maat. Suzanne biedt geweldig werk. We zijn uitermate tevreden!
Jochen & Birgit
Voor de geboorte van onze zoon hebben wij Suzanne gevraagd een van haar ontwerpen naar onze smaak aan te passen – hierbij is ze snel en flexibel te werk gegaan. Binnen een paar dagen en een aantal keer heen-en weer e-mailen hadden we een mooi kaartje klaarstaan. Het contact was prettig en ongedwongen, en Suzanne werkt heel precies: ze heeft al onze kleine opmerkingen/ suggesties ‎meegenomen. Het enige wat niet gelijk goed bleek te zijn toen de proefdruk kwam, was de kleur oranje die we gekozen hadden – gedrukt valt oranje donkerder uit, en dit hadden wij ons niet gerealiseerd. Dit was snel aangepast en wij zijn heel blij met het uiteindelijke geboortekaartje!
Merel Mookhoek, Delft
Heel tevreden over de steeds snelle en inventieve service.
heel hard bedankt.
Christof, Leuven (BE)
Een stoer, apart en ook lief geboortekaartje is wat wij wilden voor onze zoon Bent.
We kwamen uit bij Suzanne de Riet.
Zeer tevreden kijk ik terug op de samenwerking en het uiteindelijke resultaat.

Suzanne heb ik ervaren als een vlotte en secure ontwerpster die openstaat voor ideeën van de klant.

De communicatie verliep vlot en plezierig.
Erg fijn ook dat we van het uiteindelijke ontwerp de highres bestanden hebben kunnen ontvangen zodat het kaartje nog doorvertaald kan worden naar andere uitingen.

Let Hoogenboom
Suzanne neemt de tijd en onderhoudt contact met haar klanten, zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

Suzanne heeft verschillende ontwerpen verstuurt en ons begeleidt in de informatie die wij moesten aanleveren en wat eventueel nog opties waren om toe te voegen aan de kaart of juist weg te laten.

Je ontvangt vervolgens verschillende voorbeelden waar je uit kunt kiezen met verschillende lettertypes.

Als ik een cijfer zou moeten geven dan is dit een dikke 9 en zeer tevreden. Ik raad dan ook iedereen aan als je iets speciaals wilt hebben als geboortekaartje en niet een standaard kaartje, kij