Stoer Geboortekaartje ligt in Breda, dichtbij de Belgische grens. Ik maak kaartjes met een illustratieve stijl. Warme, vrolijke geboortekaartjes. De illustratie, het portret van jouw kinderen, staat voorop. Daar werk ik voor. Ik wil dat jouw kinderen zich herkennen in de tekening. Ik pas de illustraties dus graag voor je aan, aan de hand van foto’s,  zodat je een unieke kaart hebt. Grote broer of zus op de kaart het uiterlijk van jullie eigen kind. Ruim een derde van onze klanten komt uit België. Soms vragen ouders wat de meerkosten van onze originele geboortekaartjes voor België zijn. Maar daar begin ik niet aan. Ik hanteer één pakketprijs. Hier zit papierproef, kleine aanpassingen, vormgeving, enveloppen en verzendkosten bij inbegrepen. Een compleet kaartje voor 1 prijs. Voor onze Belgische en Nederlandse klanten.

Bekijk hier onze geboortekaartjes:

geboortekaartje 3e kind

Doopsuikers bij onze originele geboortekaartjes voor België

Wil je doopsuiker in stijl aanbieden? Ik denk met je mee en help je graag met de extra vormgeving. Zo ziet de doopsuiker er piekfijn in orde uit en past deze perfect bij het geboortekaartje. Wat dacht je van etiketten? Of wikkels voor bijvoorbeeld chocolade of labels om over een zakje te nieten? Een van de meest gebruikte extra opties zijn voorgedrukte stickers. Ik gebruik details uit de illustratie en zorg dat lettertypes hetzelfde zijn. Zo krijg je een mooi geheel van kaart en doopsuiker. Omdat het drukwerk voor doopsuiker altijd maatwerk is, kan ik hier geen vaste prijs voor noemen. Heb je een bijzonder idee of wil je de mogelijkheden weten? Stuur me gerust een berichtje. Ik spreek graag met jullie de mogelijkheden en de prijs door.

Aanpassingen van de geboortekaartjes voor grote gezinnen

Krijg je een derde, vierde, ja zelfs een vijfde kindje? Dan is het moeilijk om een geboortekaartje te vinden met de grote broers en/of zussen afgebeeld. Stoer Geboortekaartje is het enige bedrijf dat zich hier in specialiseert. Van alle kaarten van grote gezinnen kan ik de tekeningen aanpassen. Kleine aanpassingen zijn zelfs kosteloos. En mocht het zo zijn dat jij bijvoorbeeld een vijfde kindje krijgt, maar er is geen illustratie te vinden bij Stoer Geboortekaartje van een gezin met vier grote broers of zussen? Stuur me dan gerust een berichtje zodat ik kan kijken wat ik voor je kan doen.