De eerste lammetjes huppelen alweer eventjes rond. Je ruikt het in de lucht en voelt het aan de warme stralen op je blote huid. De lente is begonnen! Het is dus mooi tijd om de nieuwste Lente Geboortekaartjes bekend te maken.

Lentekindjes worden geboren in de mooiste tijd van het jaar. De dagen worden langer, je ruikt het voorjaar in de lucht en de bloemetjes steken hun kopje boven de grond. De warmte dringt door je winterjas als je buiten aan school staat om je kinderen op te halen, nu het zonnetje weer wat langer kan schijnen. De kat ligt heerlijk in de vensterbank en kijkt verlekkerd naar de meesjes en merels. Zij zijn al druk in de weer om hun nesten te bouwen. Binnenkort is het tijd voor de eitjes!

Vogels waren de inspiratie voor deze Lente Geboortekaartjes

Het bijzondere aan deze serie is dat de originelen helemaal met de hand getekend zijn. Lente Geboortekaartjes zijn lief en grappig. Maar het zou Stoer Geboortekaartje niet zijn als we er niet een leuke twist aan geven. In plaats van zachte, zoete kaartjes bestaat deze serie uit lieve monsters met scherpe tandjes. Ze zijn allemaal verschillend maar ze hebben 1 ding met elkaar gemeen. Ze komen allemaal uit een eitje.

Geboorteschilderij

Het mooie van deze serie geboortekaartjes is dat je de originele illustraties ook bij je geboortekaart kunt kopen. Dat kan natuurlijk maar een keer voor elke illustratie. Bij de kaartjes in de shop staat of het origineel nog te koop is of niet. Dat is nog eens een mooi geboortecadeau aan je kleintje. Wil je er meer over weten? Hier staat alle informatie die je nodig hebt.