Stoer Geboortekaartje specialiseert zich onder andere in custom geboortekaartjes voor grote gezinnen. Dat betekent dat wij álle kinderen voor je intekenen in de geboortekaart en zo een mini portret van jullie gezin maken. Meestal bestaat zo’n gezin uit drie, vier of vijf kinderen.

Enkele maanden geleden kreeg ik een bijzonder verzoek: Kan ik een geboortekaart aanpassen voor een gezin met 9 kinderen? Heel lang hoefde ik daar niet over na te denken. Natuurlijk wil ik dat doen! Hoe vaak kom je nu zo’n bijzonder gezin tegen? Het grootste obstakel is mijn agenda. Als de moeder al snel uitgerekend is dan moet ik zo’n opdracht afslaan. Ik heb namelijk ook alle andere moeders en vaders die de aanpassingen van hun kaarten willen zien. Maar gelukkig was deze mama op tijd en kon ik de kaart gewoon inpassen. De schets was snel getekend. Ik had een opzet tot en met 5 kinderen klaar. Er hoefden dus maar drie jongens en een meisje bij. De uitwerking heb ik in een periode van enkele weken gedaan. Wanneer ik een moment vrij had, werkte ik aan deze kaart.

Leeftijd van de kinderen op de kaart

De foto’s werden gestuurd, aan de koppies van sommige kinderen kon je het karakter al lezen. Het verschil in leeftijd is groot in dit gezin. De oudste is 17, de jongste is 2 jaar oud (op de baby na). Dus ook daar moest natuurlijk rekening mee gehouden worden. En alle kinderen zijn apart in getekend. Dat betekent dat ik geen enkel kind in de computer gekopieerd en gespiegeld heb. Ik heb ook een eer hoog te houden natuurlijk ;-)

Dus nu voor het eerst in onze collectie: een geboortekaart voor een negende kindje. Mocht jij nou helemaal weg zijn van onze geboortekaartjes voor grote gezinnen, stuur me dan een berichtje en ik ga voor je aan de slag.