Soms kiezen ouders voor een verzendservice bij hun geboortekaartjes. Dat kan om hele praktische redenen:

Je woont in het buitenland en wil je familie en vrienden in Nederland ook een leuk kaartje sturen maar vanuit Australië worden dat dure verzendkosten én de post doet er lang over. 

Stel, je kindje is te vroeg geboren. Ze ligt nog in het ziekenhuis en je wilt al je beschikbare tijd bij haar zijn, maar tóch haar geboorte kenbaar maken en misschien zelfs wel een beetje vieren. De illustrator denkt met je mee en zet op de kaart wat jullie prettig vinden. Zo is voor iedereen duidelijk wat je wenst en kunnen jullie zelf al je aandacht aan jullie dochter geven.

Je geeft jezelf een kado. De kraamperiode is al druk, dit is niet jullie eerste kindje en je wilt het liefst al je aandacht aan je gezin geven. Je laat de kaart maken én gelijk versturen! Zo geniet jij lekker van je kleine kindje en krijg je de overgebleven kaarten met een kleinigheidje ook vanzelf in de brievenbus. 

De verzendservice

Waarom ook niet? In alle bovenstaande gevallen is het heerlijk als iemand dit voor jou uit handen kan nemen.

Ook bij Stoer Geboortekaartje hebben we een verzendservice. De kosten daarvan zijn afhankelijk van het aantal kaarten wat je wilt versturen en bestaat uit de postzegels + € 60,- voor de tijd die ik nodig heb om de adressen mooi uitgelijnd op de etiketten te zetten en het klaarmaken van de enveloppen. We maken gebruik van etiketten zodat we nadat jullie kindje geboren is alleen nog maar de kaart in de gereedstaande enveloppen hoeven te doen. En natuurlijk zorgen we dat de etiketten ook opgemaakt worden in de kleur en lettertype van jullie kaart.

Als je ons iets laat doen, dan doen we het ook perfect voor je!

Het enige wat jij nog hoeft te doen, is alle adressen aanleveren.