Het liefste verzorg ik enkelzijdige geboortekaartjes voor ‘mijn’ vaders en moeders. Dat doe ik omdat ik geboortekaartjes maak die bijna altijd helemaal gepersonaliseerd zijn. Ik voeg details toe die voor de ouders een belangrijke betekenis hebben, of zorg dat de kinderen in een kaart op hun eigen kinderen lijken. Het liefst zo dat het karakter ook nog door de tekening heen straalt.

Mijn doel is dus, om niet alleen een kaart te maken, maar een heus illustratie.

Eén die je wilt inlijsten.

Die je mooi weg wilt zetten.

Die je wilt uitvergroten en er behang van  wilt maken!

“Enkelzijdige geboortekaartjes kun je niet wegzetten.”

Nee, dat klopt. Dit kaartje kun je niet open slaand op de vensterbank kwijt.

Soms vinden ouders dat jammer. Vandaar dat ik een extra mogelijkheid aanbied. Om toch het mooiste kaartje te versturen, zelf een prachtige illustratie aan de muur te hebben en voor je liefste familie en vrienden een kleinigheidje:

Hergebruikt hout

Ze heet Marjolein, ze maakt prachtige dingen van oud hout en is ook nog eens heel erg lief!

Marjolein maakt speciaal voor ons mooie, simpele kaarthouders van snoeihout wat anders in de versnipperaar of open haard terecht zou komen.

Sommige papa’s en mama’s hebben van mij al zo’n standaard al in de post meegekregen als kleine verrassing. Ze zijn plat en kunnen gewoon met de kaart verzonden worden. Je hebt alleen een extra postzegel nodig. Wil je voor jouw naasten ook enkele van deze kaartenstandaards bestellen? Stuur me dan een berichtje voor de mogelijkheden.