Voor de derde keer een geboortekaartje uitzoeken.

Hoera! Jullie krijgen een derde kindje! Een lief, klein wondertje groeit in jouw buik. Opnieuw mag je de kleine schopjes voelen. Weer voel je de band met dit ongeboren wezentje. En voor de derde keer wil je jullie geluk aan de wereld kenbaar maken. Als je de grote broers en zussen een rol wilt geven in de kaart, dan is het nog best pittig om een leuke kaart te vinden. De meeste geboortekaartjes voor grote gezinnen hebben van die algemene en simpel getekende kinderen op de geboortekaart. Best een teleurstelling want zou het niet veel leuker zijn als jouw kinderen zich kunnen herkennen in de kaart? Maatwerk is er bij de meeste geboortekaarten sites per definitie niet bij en uiteraard vind ik dat een gemiste kans. Een geboortekaartje 3de kind kan net zo bijzonder zijn als de kaart voor een eerste kind met een klein beetje extra moeite van de illustrator.

Zo kan een geboortekaartje 3de kind bij ons er uit zien:

De haarkleur, kleur van de ogen en haarstijl is aangepast naar aanleiding van een foto die jij gemaild hebt. In dit geval heeft jouw kleintje een grote zus en een grote broer. Dit passen we aan als het om twee grote zussen of twee grote broers gaat.

Bekijk de hele collectie

Hoe zien de aanpassingen aan een geboortekaartje er uit?

Stel je voor dat je de kaart aan je kinderen laat zien en dat zij weten dat zij dat zijn. Dat is toch veel leuker dan een geboortekaart met simpele poppetjes zonder karakter? Hieronder zie je een kleine selectie van de aanpassingen die ik tot nu toe voor ouders maakte. Soms is het heel klei