Stoere geboortekaartjes houtJe bent op zoek naar een stoer geboortekaartje. Een leuke kaartje graag. Niet van die zachte, zoete kaartjes met foto’s of voetjes.
Of de kaartjes die eigenlijk striptekeningen zijn.
Je wilt een geboortekaart met pit.

Je zoekt een apart en origineel geboortekaartje. Geboortekaartjes die leuk genoeg zijn om ook op te hangen in de kamer. En om stickers van te laten maken. Of fotobehang. Een kaartje dat niet alleen in een babyboek verdwijnt maar de moeite waard is om nog jaren ten toon te stellen.

Waar vind je nu die stoere geboortekaartjes?

Stoere-geboortekaartjes-draak-1

stoere geboortekaartjes monster

[divider_flat] De beste manier om jouw ideale geboortekaartjes te vinden is Google.

Lekker op de bank. Kopje thee erbij. Voetmassage van je Lief. Laptop op schoot. Sla de babyboeken bij de drukker maar over. Die boeken zijn samengesteld om zo veel mogelijk mensen te bedienen. Daar zitten geen bijzondere en originele geboortekaartjes maar designs wat de doorsnee zwangere (en partner) leuk vindt.

Jij, doorsnee? Echt niet!

Dus zoek gewoon naar dat pareltje op internet. Gebruik goede zoeknamen bij afbeeldingen in Google. Zoek bijvoorbeeld op Stoere Geboortekaartjes. Of op Aparte Geboortekaartjes. Nog specifieker: Geboortekaartje met Vliegtuig, Geboortekaartje Monster, Dino, Robot… alles wat jij associeert met stoer gebruik je in de zoekbalk van Google Afbeeldingen.

Stoere geboortekaartjes voor je op een rijtje

Er zijn zoveel goede illustratoren die de prachtigste geboortekaartjes maken. Alleen soms moet je even zoeken voor je ze (online) gevonden hebt. Een overzicht van stoere geboortekaartjes op deze site vind je hier: klik.

De volgende geboortekaarten zijn stuk voor stuk gemaakt door hele goede illustratoren van eigen bodem met alledrie hun eigen unieke ‘feel’. Natuurlijk vind je online nog veel meer goede illustratoren. Maar van deze drie word ik echt blij!

[divider_flat][threecol_one]stoere geboortekaartjesGeboortekaarten van Grootzus zijn kleurrijk en vol leven. Ze maakt prachtige collages waar je nog uren naar kunt kijken. Er zit humor en detail in de kaarten van Grootzus. De ontwerpen zijn ideaal om ook te gebruiken voor andere producten. Wat ze dus ook gewoon aanbiedt![/threecol_one] [threecol_one]stoere geboortekaartjesBeertje Boef heeft een hele mooie, zachte stijl zonder dat het te lief wordt. Haar kaarten kenmerken zich door de aandacht waarmee zowel binnen als buitenkant van de kaart een verhaal vertelt. Ik vind haar drakenserie is bijzonder mooi![/threecol_one] [threecol_one_last]stoere-geboortekaartjesJojannekes geboortekaarten zijn strak van opzet en vrolijk gekleurd. Ik beken; soms vind ik de illustraties wat te strak. Toch val ik als een blok voor alle leuke patronen die ze steeds uitkiest. Haar Vintage-serie is mijn favoriet. Boomblaadjes als vleugeltjes voor een uiltje: hoe kom je er op! [/threecol_one_last] [hr]

gekleurde-envelop-geboortekaartjesEnveloppen voor een geboortekaartje? Die heb je toch niet nodig!

Maar hoe verstuur je jouw geboortekaartje dan?

Dit en 9 andere tips voor een prachtig geboortekaartje ontvang je gratis in je mailbox.

[mc4wp_form]