2018-08-31Oproepontwerpwedstrijd

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen. Zowel Stoer Geboortekaartje als de klant erkennen elektronische communicatie en zullen de geldigheid of het juridisch effect daarvan niet ontzeggen vanwege het enkele feit dat de communicatie elektronisch is.

Auteursrecht

Van alle op deze website aanwezige illustraties, ontwerpen, dessins en designs ligt het auteursrecht bij Stoer Geboortekaartjes illustrator Suzanne de Riet of Renie Lamers. De ontwerpen mogen op geen enkele wijze gekopieerd, vermenigvuldigd of gecommercialiseerd worden. Bij overtredingen worden gerechtelijke stappen ondernomen.

De klant betaalt voor het recht om eenmalig gebruik te maken van het ontwerp, voor het maken van een geboortekaartje. Voor elk ander gebruik heeft u de toestemming van Stoer Geboortekaartjes illustrator Suzanne de Riet nodig.

Stoer Geboortekaartje heeft recht op naamsvermelding op elk kaartje. Je kunt naamsvermelding wel afkopen. De verwijdering van naamsvermelding kost € 50,-

Aanbod

De weergegeven kleuren van de digitale ontwerpen kunnen afwijken van het uiteindelijke drukwerk. Dit omdat elke monitor verschillende instellingen kent. Zelfs de voorgedrukte proefdruk kan nog ietwat afwijken van het uiteindelijke drukwerk.

Digitaal Bestand

Het is mogelijk om een digitaal bestand bij Stoer Geboortekaartje aan te schaffen. De auteursrechten van dit digitale bestand blijven ook na aanschaf van de illustrator Suzanne de Riet of Renie Lamers.

De klant betaalt voor het recht om gebruik te maken van het ontwerp, voor het maken van producten voor privédoeleinden. Voor elk ander gebruik heeft u de toestemming van Stoer Geboortekaartjes illustrator Suzanne de Riet nodig.

De digitale bestanden mogen op geen enkele wijze gekopieerd, vermenigvuldigd of gecommercialiseerd worden. Bij overtredingen worden gerechtelijke stappen ondernomen.

Een digitaal bestand kan alleen gekocht worden in combinatie met een geboortekaartje.

Bestellen

Een bestelling kunnen jullie plaatsen door mij een e-mail te sturen of de bestelprogramma te doorlopen bij uw gekozen kaartje. Jullie ontvangen van mij per e-mail een offerte voor de bestelling. Nadat jullie de offerte hebben goedgekeurd / bevestigd, wordt de bestelling in behandeling genomen. Hierna volgt de digitale proevenfase per e-mail. Nadat de digitale proeven zijn goedgekeurd, volgt de factuur per e-mail. Na ontvangst van betaling, worden de bestanden van de geboortekaartjes drukklaar gezet en worden de papieren proefdruk en (indien aangegeven bij de bestelling) de enveloppen toegezonden.

Betaling

Volgens de Europese regelgeving is een koop, gesloten via elektronische weg

[lees: internet], een rechtsgeldige koopovereenkomst, waarop een betaling dient te volgen. Bij uitblijven van betaling na een termijn van 21 dagen, wordt de koper schriftelijk gemaand, waarbij € 10,- aan administratiekosten in rekening wordt gebracht en is de verkoper gehouden de koopsom vermeerderd met deze administratie-kosten via gerechtelijke weg te incasseren, waarbij tevens de kosten daarvan aan de koper in rekening worden gebracht.

Betaalwijze

Alle genoemde prijzen op mijn website zijn consumentenprijzen in Euro’s en zijn inclusief BTW. De betaalwijze gaat via een factuur. Deze kunnen makkelijk en veilig worden betaald middels iDeal. Overboeken kan natuurlijk ook. De factuur dient betaald te zijn, voordat de oplage van de kaarten gedrukt wordt.

Annulering

Annuleren kan altijd, maar is niet kosteloos. De annuleringskosten zijn afhankelijk van de verrichte werkzaamheden, gemaakte ontwerp- en drukkosten.

Privacy

De door jullie verstrekte persoonlijke gegevens voor kaartopmaak, betaling en bezorging zijn strikt vertrouwelijk en stellen mij in staat de betaling te regelen en de artikelen bij jullie te bezorgen. Ik stel de aan mij ter beschikking gestelde gegevens niet aan derden beschikbaar. Op de website van Stoer Geboortekaartje worden alleen voornamen gebruikt als ‘kaartnaam’. Klantennaam, adressen en familienamen zijn fictief.

Rechtspositie

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Stoer Geboortekaartje is het Nederlands recht van toepassing, waarbij geschillen zullen worden voorgelegd aan een bevoegde Nederlandse rechter.

Adresgegevens

Stoer Geboortekaartje | Suzanne de Riet 
Speelhuislaan 171
4815 CD Breda
Tel. 06 400-25975
Email: info[apestaartje]stoergeboortekaartje.nl